BEST BV

Brings Environment & Safety Together

Over ons

Over Best B.V.

 

De Best Group

 

Al ruim 2 decennia lang een begrip in de branche


Al 24 jaar halen wij het beste uit onze organisatie om een betrouwbare en gerespecteerde leverancier voor u te zijn. BEST is in de afgelopen 24 jaar onmisbaar geworden in de asbestbranche en we zijn van plan nog lang door te gaan. Een dynamische organisatie met een hoog niveau op het gebied van kwaliteit en bewustzijn van veiligheid, voor u en uw medewerkers. Met een breed scala aan producten en diensten kiest u wat het beste bij u past en wij zorgen samen dat u veilig kan werken. Dat doen we inmiddels vanuit onze nieuwe locatie in Rotterdam, Nederland. Kwaliteit mag geen inhoudsloze kreet zijn en daarom streven wij continu naar het hoogst haalbare niveau.

Door ons professionele werkwijze zijn wij ISO9001:2008, VCA** 2008/5.1 gecertificeerd. Daarnaast voeren wij een beleid dat zowel intern als ook extern gericht is op duurzaamheid, gezondheid en (maatschappelijk) welzijn.

Hoe het allemaal toen begon

Op 1 september 1994 is Best BV van start gegaan als handelsonderneming in persoonlijke en algemene beschermingsmiddelen, apparatuur en verbruiksmaterialen voor de sanering van milieugevaarlijke stoffen. Een tijd van explosieve groei, snelle ontwikkelingen en voortdurende aanscherping van wet- en regelgeving volgde. Met een duidelijke koers en de juiste sturing heeft Best haar relaties van dienst kunnen zijn. In eerste instantie vooral met producten voor de asbestsaneringsbranche, inmiddels is Best uitgegroeid tot een belangrijke meerwaarde in diverse branches.

Best Group anno 2018

Best Group biedt al ruim 24 jaar de totaaloplossing op het gebied van veiligheid in milieutechnologie bij sloop, bouw, facilitair en infra. Van certificering tot levering van PBM’s en materieel, alsook leveringen van apparatuur en verbruiksartikelen.

 

De zorg voor veiligheid en welzijn van mens en milieu binnen de Best Group verdient de hoogste prioriteit. De bedrijven beschikken al jaren over de certificaten ISO 9001:2000 en VCA**.

 

De kracht achter het succes van Best Group is de combinatie van kwaliteit, kennis en kunde. Best is een innovatief bedrijf dat continue zoekt naar nieuwe mogelijkheden, kansen en verbeteringen. Zo blijft Best in ontwikkeling.

 

Best Group:

Six-Pack Packaging B.V.

Six-Pack Packaging is de leverancier van flexibele verpakkingsmaterialen in FIBC’s (big-bags).

Naar website    

Best Demolition tools B.V.

Best Demolition Tools B.V. (BDT) biedt een breed assortiment hydraulisch sloopgereedschap.

 

Naar website    

NX Burst Rock breaking cartridges

Het breken, fragmenteren of splijten van gesteentes en het slopen van beton op moeilijk bereikbare plaatsen of in een gevoelige omgeving is nu geen probleem meer.

Naar website    

Wij geven u graag advies