quantifit-test

quantifit-test

quantifit-test
FITTEST 

Best introduceert de quantifit-tester, voor iedereen die voor zijn of haar beroep met een masker werkt. Waarom een tester? Om zeker te zijn dat het masker niet lekt en een goede afdichting rond het gelaat heeft.

Het oude gegeven ''we hebben altijd zo gewerkt'' is hierbij verleden tijd. In ieders gedachten zit het masker goed en waarom zou je het dan laten testen? Maar zit het masker wel goed en sluit het wel goed af? Waarom zou je het risico nemen?

Ieder gelaat is anders en met de nieuwe quantifit-testerbent u zeker van een goede ''fit''.

Kenmerken & voordelen
De Quantifit is een hoog gespecialiseerd instrument die de wetenschappelijk bewezen CNP (Controlled Negative Pressure) benut om direct eventuele lekkage van u masker op te sporen.

Snelste Fittester
Met de CNP Redom (programma) masker fit test protocol, kan een fit-test binnen 2-3 minuten volbracht zijn. Door de procedure van het opzetten van het masker, leert de medewerker het masker op een correcte manier op te zetten zodat er geen lekkages zijn.

De meeste bescherming voor uw gezondheid
Daar waar andere fit-testers bepaalde lekkages niet meten, meet de Quantifit het wel. Het is bewezen dat testers met bijvoorbeeld aerosols een meetbereik hebben van alleen 37% terwijl de Quantifit 98% van alle bekende lekkages bereikt.

Maak gauw een afspraak met onze afdeling verkoop voor een ''Fittest''.

Pagina's

Wij geven u graag advies