Wie zijn wij

Best is een handelsonderneming in persoonlijke en algemene beschermingsmiddelen, apparatuur en verbruiksmaterialen voor de sanering van milieugevaarlijke stoffen. Op 1 september 1994 is het huidige management aan deze nieuwe uitdaging begonnen. Nu, ruim een decennium later, kijken we terug op een zeer turbulente periode waarin we zijn uitgegroeid tot een groep van bedrijven met een leidende positie in onze branche.

 

De BEST groep heeft momenteel vestigingen in Nederland, Duitsland, Hongarije, Frankrijk, Spanje en Brazilië. Vooruitstrevend als we zijn hebben we ambities om ook in andere landen binnen en buiten Europa, activiteiten te ontplooien.

 

Als handelsonderneming houden wij ons bezig met het verkopen en verhuren van producten en materialen die nodig zijn bij het veilig en verantwoord verwijderen en/of behandelen van milieugevaarlijke stoffen. Daarnaast is Best een erkend keurings- en certificatiestation met betrekking tot het periodiek onderhouden, repareren, testen en certificeren van apparatuur en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Het assortiment is in de loop der jaren fors uitgebreid. Bedienden wij in eerste instantie bijna alleen de asbestsanerende branche, momenteel maakt een breed scala van bedrijven gebruik van onze diensten.

Of u nu specialistische apparatuur, adembescherming of decontaminatie units zoekt, of werkschoenen, handschoenen, jassen, gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, valbeveiliging en veiligheidshelmen; bij BEST vindt u het allemaal onder één dak!

 

Al vanaf de oprichting is het beleid van BEST er op gericht om de kwaliteit van producten, diensten en service te waarborgen en waar nodig te verbeteren. BEST is NEN EN ISO9001:2008 en VCA** 2008/5.1 gecertificeerd. Meer garantie voor kwaliteit kunnen wij u niet geven!

 

We hebben deze site zeer uitgebreid opgezet en overzichtelijk ingericht. Al onze producten zijn tot in detail omschreven en voorzien van een afbeelding. Als u zich aanmeld c.q. registreert heeft u tevens extra mogelijkheden zoals het bekijken van prijzen, u kunt meebieden op de veiling, acties bekijken en uiteraard online uw bestelling plaatsen. Kortom volledig tot uw dienst en op uw wenken bediend

 

7 dagen per week en 24 uur per dag!

Wie zijn wij

Best is een handelsonderneming, opgericht op 1 september 1994, die zich bezig houdt met het verkopen, verhuren, repareren en periodiek onderhouden van producten welke nodig zijn bij het verwijderen en/of behandelen van milleugevaarlijke stoffen.

 

Contact

BEST BV

Driemanssteeweg 250

3084 CB ROTTERDAM

 

Tel: 0181 610116

Fax: 0181 624447

Email: info@bestbv.nl

Vragen

Vragen? Wij nemen contact met u op!

Vragen

Vragen? Wij nemen contact met u op!Best is een NEN-EN ISO-9001:2008 en VGM Checklist Aannemers, VCA** 2008/5.1
gecertificeerd. Meer garantie voor kwaliteit kunnen wij u niet geven!

 

© Copyright Best BV
Alle rechten voorbehouden.
KvK: 24285737

 

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]