Kom jij ons team versterken? (Commercieel medewerker binnendienst m/v)

 

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de spin in het web en zorg je dat alles rondom onze commerciële activiteiten wordt geregeld. In deze uitdagende en veelzijdige functie ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen, zowel voor onze collega’s als onze klanten.

 

In deze functie houdt je je o.a. bezig met het telefonisch (potentiële) klanten informeren/adviseren over producten en dienstenaanbod en het nabellen van potentieel geïnteresseerden naar aanleiding van commerciële activiteiten.

 

Sales ondersteunende werkzaamheden zoals het opstellen van offertes, proactief leads en signalen uit de markt herkennen en doorspelen naar ons salesteam;

 

Administratieve, logistieke en organisatorische werkzaamheden rondom verkopen, zoals het aanmaken van verkoop en verhuuropdrachten en het inplannen van transport, tevens het up-to-date houden van onze website en het CRM systeem.

 

Wat vragen wij?

 

MBO werk- en denkniveau.

 

Ervaring in een commercieel gerelateerde functie.

 

Een servicegerichte en commerciële instelling.

 

Een klantgerichte en flexibele (werk)houding.

 

Communicatief sterk met een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Stressbestendig, prioriteiten kunnen stellen en het behouden van overzicht.

 

Beschikbaar voor 40 uur per week.

 

Wie wij zijn?

 

BEST Groep is een groep van bedrijven die bedrijven faciliteert en bevoorraad die actief zijn op het gebied van sloop, asbestsanering, bodemsanering, industriële reiniging, chemie en petro chemie. BEST biedt een breed assortiment aan persoonlijke- en algemene beschermingsmiddelen, apparatuur, verbruiksmaterialen, big bags en flexible verpakkingsmaterialen, service diensten als fittesten – verhuur van apparatuur – testen en certificeren van PBM’s, hydraulisch sloopgereedschap en non-explosives.

 


Interesse?

 

BEST biedt jou een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige werksfeer. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden en bieden een salaris conform je werkervaring.

 

Wij nodigen je graag uit om te reageren met sollicitatiebrief en cv. Je sollicitatie kun je mailen naar silvana@bestbv.nl

 

 

Wie zijn wij

Best is een handelsonderneming, opgericht op 1 september 1994, die zich bezig houdt met het verkopen, verhuren, repareren en periodiek onderhouden van producten welke nodig zijn bij het verwijderen en/of behandelen van milleugevaarlijke stoffen.

 

Contact

BEST BV

Driemanssteeweg 250

3084 CB ROTTERDAM

 

Tel: 0181 610116

Fax: 0181 624447

Email: info@bestbv.nl

Vragen

Vragen? Wij nemen contact met u op!

Vragen

Vragen? Wij nemen contact met u op!Best is een NEN-EN ISO-9001:2008 en VGM Checklist Aannemers, VCA** 2008/5.1
gecertificeerd. Meer garantie voor kwaliteit kunnen wij u niet geven!

 

© Copyright Best BV
Alle rechten voorbehouden.
KvK: 24285737

 

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]