VerhuizingVerhuizing

Betreft: Verhuizing  

vrijdag 23 maart 2018

Best lanceert de CabClearBest lanceert de CabClear

Naar aanleiding van het dossier 'Luchtstromen' introduceert BEST B.V. de 'CabClear': Een decontaminatie douchecabine, die het risico op blootstelling minimaliseert. Het systeem bestaat uit de opbouw van een gestuurde luchtcirculatie d.m.v. een eigen, separate onderdrukmachine in combinatie met een controleerbare temperatuur en een gescheiden afvoer van lucht en water. 

dinsdag 31 oktober 2017

Yellow Safety signYellow Safety sign

Verplicht Yellow Safety Sign keurmerk vanaf 01-06-2017. 

maandag 26 juni 2017

Ontwikkelingen BEST GroepOntwikkelingen BEST Groep

T.a.v. onze relaties Spijkenisse, 18 april 2017 Betreft: Ontwikkelingen Best Groep 

dinsdag 18 april 2017

JA FoundationJA Foundation

Best B.V. steunt ook www.JAfoundation.nl ******************************************************************************************************************** Wij hebben de heer Anand ontmoet in SU. Ik wil u heel hartelijk danken voor uw spontane donatie! Graag breng ik u bij dezen op de hoogte van de activiteiten die wij van uw sponsoring hebben ondernomen.  

woensdag 8 februari 2017

Laat maar weer zakken.Laat maar weer zakken.

''Laat maar weer zakken '' bij BEST. Geldig van 22-08-16 t/m 22-09-16. 

vrijdag 19 augustus 2016

Personele wisselingen.Personele wisselingen.

Betreft personele wisselingen/aanpassingen 

vrijdag 3 juni 2016

Asbestverbod op daken.Asbestverbod op daken.

Ruim driekwart Nederlanders weet niets van asbestverbod op daken 

woensdag 13 april 2016

Nieuw logoNieuw logo

Firma Best B.V. heeft deelgenomen aan de Asbestos Beurs 2016 in Ahoy Rotterdam. Voor ons een perfect moment om ons nieuwe logo en huisstijl te presenteren... 

vrijdag 8 april 2016

Asbestos Beurs 2016Asbestos Beurs 2016

Asbestos beurs 2016, woensdag 6 en donderdag 7 april in Ahoy Rotterdam! 

maandag 4 april 2016

Nieuwe Wettelijke Persoonsschema.Nieuwe Wettelijke Persoonsschema.

Op 1 maart 2016 gaat het nieuwe wettelijke persoonsschema van kracht. 

woensdag 10 februari 2016

VacatureVacature

Voor onze vestiging in Spijkenisse zoeken wij per direct een nieuwe collega voor de technische dienst! De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden, testen en certificeren van (verhuur) apparatuur -en adembeschermingsmiddelen en het uitvoeren van reparaties. Alsmede het uitvoeren van decontaminatie-werkzaamheden.  

dinsdag 9 februari 2016

Vernieuwe huisstijlVernieuwe huisstijl

Het aftellen is begonnen, de vernieuwde BEST stijl komt eraan. Hou ons in de gaten voor meer informatie. 

maandag 18 januari 2016

Asbestos beurs 2016.Asbestos beurs 2016.

Asbestos beurs 2016, woensdag 6 en donderdag 7 april in Ahoy Rotterdam!  

vrijdag 20 november 2015

‘Knakworstjes ongezonder dan asbest’‘Knakworstjes ongezonder dan asbest’

Knakworstjes en andere soorten bewerkt vlees zijn zeer ongezond en kankerverwekkend. Daarvoor waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties maandag. Na onderzoek van de WHO is bewerkt vlees in de gevaarlijkste categorie, Groep 1, terechtgekomen. Andere stoffen in deze groep zijn bijvoorbeeld asbest, arseen en het radioactieve plutonium-239.  

woensdag 28 oktober 2015

NIEUW: Edge Safety ValbeveiligingNIEUW: Edge Safety Valbeveiliging

Fa Best heeft met trots het merk Edge Safety Equipment aan haar producten-gamma toegevoegd. 

maandag 10 augustus 2015

Stichting Alpe d'HuzesStichting Alpe d'Huzes

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker in alle vormen ondersteund met als doel de ziekte onder controle te krijgen zodat er in de toekomst niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.  

woensdag 10 juni 2015

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT DAV-WIJZIGINGENBELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT DAV-WIJZIGINGEN

U heeft in een Ascert - mededeling kunnen lezen dat het Ministerie van SZW heeft aangekondigd dat de mogelijkheid om nieuwe mensen zonder certificaat in containment te laten werken (LDAV) komt te vervallen. Daarom is door de relevante partijen binnen Ascert gewerkt aan een wijziging van de SC-520, zodat een aankomend Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) op een veilige manier het vak kan leren. Met andere woorden de opzet leerling DAV vervalt definitief. Ook heeft u kunnen lezen dat de nieuwe SC-520 inmiddels is goedgekeurd door het Centraal College van Deskundigen en ter goedkeuring ingediend bij SZW. We moeten er van uitgaan dat de minister de nieuwe SC-520 goed gaat keuren en dan zal deze per 1 juli gepubliceerd gaan worden. 

donderdag 21 mei 2015

Asbestos beurs 2015Asbestos beurs 2015

Asbestos beurs 2015, woensdag 15 en donderdag 16 april in Ahoy Rotterdam! 

dinsdag 24 februari 2015

Fittest.

LET OP: DOE DE ONLINE FITTESTINSTRUCTIE VÓÓR 1 OKTOBER!!! Per 1 januari 2015 dient iedereen die asbestverwijderingswerkzaamheden uitvoert, een optimaal passend masker te gebruiken. Het uitvoeren van een jaarlijkse instructie en fittest op het masker zal vanaf 1 januari a.s. verplicht gesteld worden!  

woensdag 24 september 2014

Fittest

Naar alle waarschijnlijkheid zal er op 1 januari 2015 een nieuwe SC-530 en SC-540 worden gepubliceerd en in gebruik worden genomen. Wanneer hier meer over bekend is, zullen we u hierover informeren. 

vrijdag 8 augustus 2014

Gevolgen aanpassing grenswaarden asbest

In de laatste maanden heeft u naar alle waarschijnlijkheid al verschillende berichten ontvangen rond de aanpassing van de grenswaarden per 1 juli 2014. Concreet betekent dit dat er een aantal materiaal/saneringshandelingen van risicoklasse 1 naar risicoklasse 2 zijn gegaan. Deze materiaal/saneringshandelingen kunt u op de website van ascert. 

vrijdag 8 augustus 2014

Samenloop voor Hoop.Samenloop voor Hoop.

“Samenloop voor Hoop “ In verschillende plaatsen in Nederland organiseren vrijwilligers een SamenLoop voor Hoop. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.  

vrijdag 13 juni 2014

Intentieverklaring.Intentieverklaring.

Op 19 mei jl. is in het Gelderse Enspijk de officiële aftrap gegeven van de campagne “doe jij luchtig over adembescherming?” als onderdeel van de eerder gestarte campagne “veilig in elke vezel”. Deze campagne is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende branchepartijen onder leiding van ASCERT.  

vrijdag 23 mei 2014

Safety Shop aanbiedingenSafety Shop aanbiedingen

Mooie aanbiedingen vanuit de Safety Shop! 

woensdag 29 januari 2014

Stichting Claudia A.Stichting Claudia A.

Claudia A. was een HIV-besmette vrouw die op straat kwam te staan nadat zij uit het ziekenhuis was ontslagen. Het was dan ook haar idee dat er in Suriname een zorgcentrum moest komen waar personen die leven met HIV/AIDS opgevangen en begeleid worden. Helaas heeft zij haar droom niet in vervulling zien gaan, omdat zij bij een tragisch ongeval aan de Waterkant de dood vond. 

dinsdag 7 januari 2014

Gebruik Asbestvolgsysteem wettelijk verplicht in 2014Gebruik Asbestvolgsysteem wettelijk verplicht in 2014

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid hebben bepaald dat gecertificeerde inventarisatie- en asbestverwijderingsbedrijven het Landelijk Asbestvolgsysteem verplicht moeten gaan gebruiken, zodra het systeem optimaal beschikbaar is. Naar verwachting is dat vanaf medio 2014. 

dinsdag 26 november 2013

Proflow Asbestos werkomstandigheden m.b.t. temperatuur en luchtvochtigheidProflow Asbestos werkomstandigheden m.b.t. temperatuur en luchtvochtigheid

Scott Safety heeft bevestigd dat er veilig gewerkt kan worden met de Proflow Asbestos bij temperaturen tussen de -10ºC en de +40ºC tot een maximale relatieve luchtvochtigheid van 95%.  

donderdag 21 november 2013

Fiscaal voordeel asbestsanering in combi met aanschaf zonnepanelen.Fiscaal voordeel asbestsanering in combi met aanschaf zonnepanelen.

Agrarisch ondernemers kunnen flink profiteren wanneer zij dit jaar nog asbestsanering combineren met de aanschaf van zonnepanelen. Het voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s. Dit constateert accountantskantoor Accon avm op basis van een bedrijfsspecifieke rendementsberekening. De regeling is voor veel melkveehouders interessant, volgens recent onderzoek bestaat bij bijna 60% van de melkveehouders de dakbedekking uit asbest. 

donderdag 8 augustus 2013

Ministerie moet druk zetten achter het opstellen van beheersplannen

Het inventariseren op asbest van de 6977 schoolgebouwen van voor 1994, verloopt te traag. Dat stelt SP-Kamerlid Henk van Gerven in zijn rapport ‘Doorpakken met Asbest’ (dat vandaag 20/06 wordt aangeboden aan staatssecretaris van milieu Wilma Mansveld bij het debat over Externe Veiligheid). Pas eenderde van de scholen is onderzocht, twee jaar na de start van de inventarisatie. Dat meldde de staatssecretaris in maart aan de Tweede Kamer. Van Gerven: “Vorig jaar zomer zouden we van alle scholen al weten of er asbest aanwezig is. Door die slappe opstelling van de staatssecretaris zitten er nog altijd leerlingen en leerkrachten op 4400 schoolgebouwen mogelijk in de asbest.” De SP verwijt de staatssecretaris een slappe opstelling waardoor er nog steeds veel leerlingen en leerkrachten in schoolgebouwen met asbest zitten. Bron: Asbest en Bouw 20 juni 2013. 

vrijdag 28 juni 2013

Wie zijn wij

Best is een handelsonderneming, opgericht op 1 september 1994, die zich bezig houdt met het verkopen, verhuren, repareren en periodiek onderhouden van producten welke nodig zijn bij het verwijderen en/of behandelen van milleugevaarlijke stoffen.

 

Contact

BEST BV

Driemanssteeweg 250

3084 CB ROTTERDAM

 

Tel:  010 8209443

Fax: 0181 624447

Email: info@bestbv.nl

Vragen

Vragen? Wij nemen contact met u op!

Vragen

Vragen? Wij nemen contact met u op!Best is een NEN-EN ISO-9001:2008 en VGM Checklist Aannemers, VCA** 2008/5.1
gecertificeerd. Meer garantie voor kwaliteit kunnen wij u niet geven!

 

© Copyright Best BV
Alle rechten voorbehouden.
KvK: 24285737

 

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]