Nieuwe artikelen > Quantifit-test

Quantifit-test

  • Quantifit-test
Quantifit-test
FITTEST

Best introduceert de Quantifit-tester, voor iedereen die voor zijn of haar beroep met een masker werkt. Waarom een tester? Om zeker te zijn dat het masker niet lekt en een goede afdichting rond het gelaat heeft.

Het oude gegeven ''we hebben altijd zo gewerkt'' is hierbij verleden tijd. In ieders gedachten zit het masker goed en waarom zou je het dan laten testen? Maar zit het masker wel goed en sluit het wel goed af? Waarom zou je het risico nemen?

Ieder gelaat is anders en met de nieuwe Quantifit-tester bent u zeker van een goede ''fit''.

Kenmerken & voordelen
De Quantifit is een hoog gespecialiseerd instrument die de wetenschappelijk bewezen CNP (Controlled Negative Pressure) benut om direct eventuele lekkage van u masker op te sporen.

Snelste Fittester
Met de CNP HSE Protocol (programma) masker fit test, kan een fit-test binnen 15-20 minuten volbracht zijn. Door de procedure van het opzetten van het masker, leert de medewerker het masker op een correcte manier op te zetten zodat er geen lekkages zijn.

De meeste bescherming voor uw gezondheid
Daar waar andere fit-testers bepaalde lekkages niet meten, meet de Quantifit het wel. Het is bewezen dat testers met bijvoorbeeld aerosols een meetbereik hebben van alleen 37% terwijl de Quantifit 98% van alle bekende lekkages bereikt.

Maak gauw een afspraak met onze afdeling verkoop voor een ''Fittest''.

 

DOE JIJ LUCHTIG OVER ADEMBESCHERMING?

 

 

 


Wie zijn wij

Best is een handelsonderneming, opgericht op 1 september 1994, die zich bezig houdt met het verkopen, verhuren, repareren en periodiek onderhouden van producten welke nodig zijn bij het verwijderen en/of behandelen van milleugevaarlijke stoffen.

 

Contact

BEST BV

Driemanssteeweg 250

3084 CB ROTTERDAM

 

Tel: 0181 610116

Fax: 0181 624447

Email: info@bestbv.nl

Vragen

Vragen? Wij nemen contact met u op!Best is een NEN-EN ISO-9001:2008 en VGM Checklist Aannemers, VCA** 2008/5.1
gecertificeerd. Meer garantie voor kwaliteit kunnen wij u niet geven!

 

© Copyright Best BV
Alle rechten voorbehouden.
KvK: 24285737

 

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]